Bjud hem till en temafest

Bjud hem till en temafest

By Anna Breitenberg 0 Comment

Vad längtar du efter mer nu än en riktigt rolig tema-fest efter alla sociala restriktioner som råder i pandemi-tider? Tills faran är över kan du i alla fall drömma om den perfekta festen och du har dessutom gott om tid att planera och bestämma dig för lämpligt tema. Kolla sedan in utbudet på nätet och köp hem det som behövs.

Drömmen om solen

Ibland behöver man bara drömma sig bort en stund så varför inte ha en fest med tema beachparty? Så höj upp värmen i ditt hem, servera smarriga färgglada drinkar, ta av er kläderna och på med badkläderna och fyll upp poolen så är det bara att köra. På så sätt kan du och dina vänner drömma er bort till varmare breddgrader.

Vad behövs för en bra fest?

Ett bra tema och bra planering är a och o. Ska det vara bjudfest eller ska det vara knytis? Ska det vara en planerad eller spontan samvaro? Om du gillar struktur kan du planera lekar, quiz, danstävlingar eller varför inte charader eller dryckeslekar! Möjligheterna är oändliga och bara din kreativitet sätter gränser. Om du väljer en fest med struktur får ni oftast ut lite mer av varandras sällskap och tiden tillsammans men ibland vill man bara umgås, skoja och låta samtalen leda vägen.