Handla något gott till helgen

Handla något gott till helgen

By Anna Bergström 0 Comment

Efter en lång vecka på jobbet och i skolan förtjänar hela familjen en avslappnande och rolig helg. Det är dock lätt att falla in i de gamla vanliga rutinerna och köra samma mat och aktiviteter varje vecka. Inget ont i det, men varför inte sätta guldkant på tillvaron och unna er något extra i helgen?

Något för alla

Vare sig du är sötsugen eller vill piffa upp grillandet kan du hitta det där lilla extra för att göra kvällen mer unik. Ta en titt online och välj bland allt från varm choklad och te till heta såser och kryddblandningar för att piffa upp fredagsdrinken. Du kan även hitta spännande tillbehör till matlagningen och bakningen. Vad sägs om svart flingsalt eller gyllene pulver att garnera tårtan med? Häll glitterpulver i bubblet för en rolig fördrink innan maten!

Ge bort i present

Är du bortbjuden i helgen vill du kanske ta med dig något till värden för att visa din uppskattning. Blommor eller ett fint vin går alltid hem, men varför inte ge bort något lite annorlunda? Kryddblandningar, en tjusig godisburk eller en lyxig presentask med starka såser är bara några exempel på saker som kan göra vännerna glada.