För den som gillar retro i sin inredning

För den som gillar retro i sin inredning

By Anna Breitenberg 0 Comment

Att gilla saker som kommer från en tidigare värld är något som vi vissa gånger kallar retro. Här betyder det att vi går tillbaka i tiden och använder nyproduktion av gamla populära saker. Så kan det även vara med mat.

Vissa personer gillar husmanskost, vilket vi kan kalla retro. Det medan andra tycker om nya rätter serverade på ett modernt sätt. Om du sedan kombinerar mat och ditt kök. Ja, då kan du hitta mycket retro som kan skapa glädje i köket. Ta en titt på nätet och se vad som finns. Kanske något passar just din smak.

Vi använder smak i alla lägen

Oavsett om du lagar mat eller inreder ett hem använder du smak. I ena fallet handlar det om det vi kallar smaklökar. Något som får dig att känna smaken av det du äter. I det andra handlar det om det du ser. En faktor som spelar in på både design och mat.

När du gillar det du ser trivs du. Det gäller verkligen när du skapar ett hem med modern och effektiv inredning. Dock säger vi också att du äter med ögat. Något som också är väldigt sant, då du lockas av mat som ser bra ut.