Fixa till i köket

Fixa till i köket

By Anna Bergström 0 Comment

Köket är det rum i huset du spenderar absolut mest tid bortsett från sovrummet. Då är det bara naturligt att du vill ha det så fint inrett som möjligt. Hur ska du då gå tillväga för att ditt kök ska kännas så mysigt som möjligt samtidigt som du inte hindrar din förmåga att laga mat med en massa prylar?

Tänk över inredningen

Det är viktigt att du inte har för mycket saker i köket som aldrig används. Välj istället ut några saker som du kommer använda ofta och ställ undan resten i skåp. Hur du inreder köket är också viktigt för mysfaktorn. Välj prydnader du tycker om och skaffa en vaxduk retro till köksbordet för att göra ditt kök till ett rum du verkligen vill spendera tid i.

Förvaring

För att köket ska kännas så öppet som möjligt är det bra om du har mycket förvaring. Se till att alla glas, tallrikar och redskap har sin egen plats för att det ska vara så enkelt som möjligt att ställa tillbaka dem när du är klar med matlagningen. Passar sakerna inte in med resten av inredningen bör du försöka hitta en plats där du kan ställa dem.