Dags för det årliga kalaset

Dags för det årliga kalaset

By Anna Bergström 0 Comment

Börjar det dra ihop sig till det årliga kalaset? Det gäller att man börjar i tid med planeringen så man inte behöver stressa dagen innan själva kalaset. Försök att förbereda så mycket som möjligt innan så det bara är det nödvändigaste kvar timmarna innan kalaset.

Handla hem dekorationer idag

Ta en titt på nätet redan idag för att beställa hem ballonger och saker som du kan dekorera med där kalaset ska hålla till. Detta kan du beställa i god tid innan själva kalaset. Du får se till att gömma det så inte barnet i fråga får syn på den dekoration som köpts och ska upp på själva kalaset. Det är alltid bra att vara ute i god tid. Om du skulle sakna något så kan du alltid komplettera detta direkt. Kolla med födelsedagsbarnet om det är något speciellt tema eller färger som hen vill ha på kalaset.

Förbereda tårtor

Tyvärr så kan man inte baka tårtorna i allt frö lång tid innan. Man vill ju att de ska kännas färska på den speciella dagen. Men det går att förbereda så att man har allt hemma för själva bakningen. Se till så att du har det som krävs för att baka en eller flera tårtor dagen innan kalaset. Tårtbottnarna kanske du kan baka klara i förväg och låta stå kallt till innan du börja fylla din tårta och du gör slutfinishen på dessa tårtor. På morgonen så kan du göra det sista på dina tårtor med grädde och den dekoration som de ska ha.